Ik geniet er van bezig te zijn met deze nieuwe missie: mensen helpen om gelukkig, gezond en actief te zijn. Je zelfvertrouwen weer terug winnen. Jou te vertellen dat je dit waard ben. Ik word hier ook gelukkig van. Het geeft me heel veel energie en voldoening.

Mijn naam is Aryenne (1980), voedingsdeskundige, gewichtsconsulent en ervaringsdeskundige. De strijd met de kilo’s is voor mij een manier van leven geworden. In de afgelopen jaren viel ik 60 kilo af. Ik geloof dat er verschillende methodes zijn. Voor de een is het voeding, voor de ander is het ontwaken uit onwetendheid. Ook kan het zijn dat het omgaan met het zelfbeeld de sleutel is tot de oplossing. Natuurlijk is het vaak een combinatie van deze factoren.

Ik hou van reële doelen. Samen stap voor stap werken naar gezonde voeding, meer bewegen en een gelukkig gevoel.

Mijn Motto: Opstaan en weer afvallen.

Born to ♥ is een kernwaarde van mij persoonlijk en mijn bedrijf. Waar je ook vandaan komt, waar je begin van het leven lag, het maakt niet uit. Jij bent gemaakt om van te houden. Zo mag je zijn wie je bent. Zo ben ik een “happy” christen.

Jij bent dit waard, maak gauw een afspraak